În perioada 08-09.12.2017 Școala Gimnazială ”Avram Iancu” a organizat desfășurarea activităților propuse în cadrul proiectului ”Veșnicia s-a născut la sat”, proiect inițiat de școala noastră și cofinanțat de Consiliul Județean Cluj, Compania de Apă Arieș și Sindicatul Liber al Învățământului Preuniversitar Clujean.

     Prima zi dedicată proiectului a cuprins un simpozion cu o sesiune media în care cadrele didactice au prezentat exemple de bune practici privind includerea și valorificarea tradițiilor în curriculum. O deosebită plăcere ne-a făcut să avem alături de noi colegi de la Școala Gimanzială din Mărișel și de la Școala nr. 11 din Oradea.

Ziua de 9 decembrie a început la Casa de Cultură ”Ionel Floașiu” cu o expoziție care a cuprins lucrări realizate de elevi: picturi în diferite tehnici, colaje, felicitări, decorațiuni din materiale diverse, obiecte de ceramică, etc.

Cea mai importantă parte a proiectului nostru a constituit-o Festivalul de tradiții. Pe scena sălii Casei de Cultură s-au prezentat momente frumoase pregătite cu mult suflet și dăruire de către elevi și cadre didactice. Toți copiii participanți la spectacol au primit dulciuri și premii sau mențiuni în bani. Grupurile venite de la Mărișel și Oradea au beneficiat de cazare și masă, precum și de o vizită la Salina Turda. Felicitări tuturor celor implicati!

Categorii: Activități

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *