In atmosfera blândă a colindelor elevii școlii noastre au desfășurat mai multe activități școlare și extrașcolare. Au fost confecționate diverse decorațiuni și ornamente.

Clasa a III-a B

Elevii clasei a III-a A au colindat la biserică.

Elevii din clasa a II -a A au colindat la primărie.

În cadrul activității extracurriculare “Pomul de Crăciun” elevii clasei I A au confecționat podoabe pe parcursul lunii decembrie .
Expoziția de podoabe pentru bradul de Crăciun a fost trimisă părinților pe grupul de WhatsApp. Părinții au licitat lucrările copiilor și au adunat bani din care s-au cumpărat diverse articole și alimente pentru trei familii nevoiașe, pentru a le face sărbătorile mai frumoase și mai liniștite.
La sfârșitul activității, pentru hărnicie și altruism, elevii clasei I A au primit diplomă de ,,COPIL DARNIC ȘI MINUNAT’’,fiind ajutoarele lui Moș Crăciun.
Implicarea în această acțiune caritabilă este o dovadă a generozității sufletului de copil. Copiii dăruiesc din suflet. Se simt mai fericiți și mai împliniți.
Ei nu se vor opri aici, se vor implica și anii următori în astfel de acțiuni, pentru ca fiecare copil să trăiască emoția de a primi cadouri, fiecare copil să se bucure de Crăciun!

Elevii secției maghiare au organizat o serbare.

Cadrele didactice au încheiat activitățile specifice Crăciunului cu două colinde.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *